• Tha Shudras
  • slider-1

THA SHUDRAS KLIPPREMIER - Hívjál barátnak!

2019, Tha Shudras, Hívjál barátnak, Klippremier

A THA SHUDRAS zenekar-performansz 2010-ben alakult Szegeden; tagjai a megalakulás óta koncerteken és fellépéseken különleges, maszkos megjelenésükkel hívják fel magukra a figyelmet, a hangszeres tudás mellett. Videoklipjeikkel díjakat nyertek, emellett a 2014. évi X-Faktor legjobb zenekaraként ismerhette meg őket a szélesebb közönség. Zenéjük egyedi és táncolható.

Az őszi borongást megfejelve egy szakítós dallal vágnak neki a levélhullós évszaknak: a HÍVJÁL BARÁTNAK a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja, romantikusan szókimondó stílusban.
„A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZone-t azzal, hogy te mondod ki: Hívjál barátnak!”

Mielőtt csekkolnád a friss videót, ne felejtsd el az „Ott leszek” gombot kipipálni az október 17-i buli eseményénél, ugyanis amellett hogy fellép a zenekar, Trap Kapitány szülinapi zsúrját is szétünneplik a Muzikumban.

A szülinapos frontembert kikérdeztük az új klippel kapcsolatban, olvasás után pedig hallgatható és persze nézhető is a nagy mű!
Hogy született a dal és a szöveg?
Írtam egy szerelmes számot, amit a fiúk gyomra nem vett be, így készítettünk egy lazább verziót! Ez az első dal, amit úgy írtam, hogy közben a többiek is ott voltak és azonnal beleszóltak, ha nem tetszett nekik, továbbá a DJ-nk, aki a szerző- és producertársam évek óta, önálló sorokat is betetetett velem, mint például a „növessz te is szakállat, mert úgy nem látszik a bánat…”
Sokszor kerültetek már friendzone-ba? Ti küldtetek már oda valakit?
A FriendZone-ba kerüléssel az a baj, hogy senki sem tehet róla... Valójában haragudni nem lehet senkire ezért. Emiatt is van ez a vicces, gyerekes dac az egész nótában. Én úgy kerültem ebbe, hogy elcsesztem egy kapcsolatot, majd 4 év kapcsolással próbáltam újra... nem jött össze.
Hogy készült el a klip?
Most azt látom, hogyha zenész vagy, nem valami letöltött alapra beszélő valaki, akkor azok a videók működnek, ahol a nézők látják, hogyan és milyen hangszereken játszanak. Innen jött az ötlet, hogy egy muzsikálós imidzsklipet készítünk, valami vagány helyszínen, a BródyLanddel pedig egy új barátság kezd kialakulni, szóval adta magát a dolog!
Hol tartotok most?
Szerintem a THA SHUDRAS egy szunnyadó vulkán a hazai popmezőnyben és most fog robbanni... Ezzel a magyar nyelvű funky-hiphop tematikával elkészítettünk még 12 nótát és havonta tervezzük kiadni őket, továbbá újra koncertezünk!
Milyen lesz a lemez?
A közelgő lemezünk egy nagyon laza, őszinte, könnyed, egyszerű, nem túlagyalt de egyedi termék, ami ha kellő figyelmet kap, elég sok mindent megváltoztathat a hazai piacon!
Mi lesz az október 17-i bulin?
Mint említettem egy szunnyadó vulkán vagyunk... Nem mennék bele részletekbe, de sajnos értek minket külsős balesetek, amik miatt muszáj volt több más produkcióban is muzsikáljak! Koncertezgettünk és jöttek ki dalaink, de nem volt valódi folytonosság, ami most viszont lesz, és ennek az új világnak az ünnepsége ez az október 17-i party, ami egyben a szülinapom is!